3D modeler 2D plans Sections Visualizations
Copyright (C) 2018 Domus-M

Pijler 1: CAD software

Domus-M wil een eenvoudige en betaalbare professionele CAD oplossing  aanbieden aan architecten en aannemers in de bouwsector, vooral als  die oplossing tegemoet moet komen aan specifieke noden. De oplossing is gebaseerd op een modulaire standaard applicatie met een uitgebreide 2D en 3D tekenfunctie set. Naar gelang de wensen van de gebruiker kan meer of minder functionaliteit geactiveerd worden. Via maatwerk kunnen oplossingen bekomen worden voor heel specifieke problemen. De CAD software kan geïntegreerd worden met andere software pakketten, zoals office programma’s voor het maken van meetstaten, offertes en facturen.

Domus-M wil een vertrouwenspartner zijn voor zijn klanten, van het uitstippelen van de specificaties, het implementeren van de oplossing, het opstarten en de opleiding tot het verder ondersteunen en onderhouden. De software wordt volledig inhuis gemaakt en wordt getest door professionals in het vak. Naast de software kan Domus-M ook instaan voor de computerapparatuur.

Een hoog opgeleid gemotiveerd team met ervaring staat in voor de programmatie. Enkele voorbeelden van specifieke oplossingen:

  • Het opmaken van een optimaal vloer legplan met bijhorende meetstaat
  • Simulatie van een vloerbekleding of een muurbekleding in een kamer
  • Het opmaken van een optimaal zaag plan

 

Domus-M wil CAD technologie ook toegankelijk maken voor de kleinere onderneming zonder hiervoor speciaal opgeleid te zijn.

Domus-M wil verder OEM CAD software ontwikkelen voor bedrijven die een specifieke grafische applicatie willen toevoegen aan hun producten maar die hiervoor nog niet de nodige kennis hebben.

Pijler 2: Diensten

Domus-M wil diensten aanbieden zoals het uitvoeren van tekenwerk, het maken van allerhande simulaties - klein of groot -, het opmaken van meetstaten, het ontwerpen, uittekenen en coördineren van renovatie-&nieuwbouwprojecten enz.

Domus-M werkt samen met een ingenieurs- en architectenbureau zodat ook volledige architectuurprojecten kunnen aangenomen worden van ontwerp tot en met uitvoering.